Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Félmillió forintot fizet a rendőrség, ha felismeri ezt az embert – videó


Nettó fél millió forintos nyomravezetői díjat ajánl a rendőrség annak, aki felismeri a közzétett videón szereplő támadót.

Fotó: police.hu

Idén november 24-én az esti órákban, egy -a felvételek szerint- fehér pulóveres alak rátámadt egy gyalogosan közlekedő személyre Pápán az Eszterházy utcában. A Pápai Rendőrkapitányság súlyos bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indította meg a nyomozást az ismeretlen elkövetővel szemben. A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője most nyomravezetői díjat tűzött ki a keresett elkövető ellen – írja a police.hu.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Az alábbi felvételen a feltételezett elkövető látható a világos színű kapucnis pulóverben:ű

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon (8500 Pápa, Széchenyi István utca 18.), vagy hívja a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának megbízott osztályvezetőjét, Mehringer Richárd rendőr századost a 06-20-485-0080-as mobilszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük