Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Fagy, hódara és napsütés is lehet a következő napokban


Általában az ország egész területén csökken a felhőzet és gomolyfelhős-napos idő várható. Elszórtan záporok, hódara záporok, elsősorban a Duna-Tisza közén zivatarok, kialakulhatnak. A szél nagy területen élénk lesz, a Bodrogközben és a Bakonyban, valamint záporok, zivatarok környezetében erős széllökések is előfordulhatnak.

maximum-hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Péntek

Jellemzően gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel. Az északnyugati tájak fölé időnként megvastagodhat a felhőzet és helyenként zápor, egy-egy zivatar előfordulhat. A szél élénk lesz.

A minimum-hőmérséklet többnyire 0 és +5 fok között valószínű, de a keleti szélvédett, hidegre hajlamos helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet 12 és 16 fok között várható.

Szombat

Változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Elszórtan eső, zápor, néhol zivatar előfordulhat. Az északi szél sokfelé megélénkül.

minimum-hőmérséklet általában 0 és 6 fok között várható, de a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük