Közzétette - Kategória - Nyíregyháza, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Egy férfi a nemi szervét mutogatta egy nőnek: a lakosság segítségét kérik a rendőrök


Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú, kerékpárral közlekedő férfi augusztus 9-én, 6 óra 30 perc és 6 óra 40 perc között Nyíregyházán, a Szabolcs utcában mutogatta nemi szervét egy gyalogos nőnek. A feltételezett elkövetőt a rendőrség biztonsági kamera felvétele alapján keresi.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.