Közzétette - Kategória - Nyírség hírei, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Civil véradást szerveznek megyénkben

Fotó: Cseh Gábor/Vas népe

A Hierotheosz Egyesület, mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa az Országos Vérellátó Szolgálattal partnerségben szervezi meg a III. Civil Véradást, melyhez csatlakozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal is. A Civil Véradás napja 2020. október 9-e, de lehetőségük nyílik előző napon 2020. október 8-án is vért adni, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervez a Magyar Vöröskereszttel együttműködve.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt igen fontossá vált a véradás folyamatosságának biztosítása, ezért kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van, úgy segítségükkel szíveskedjenek hozzájárulni a folyamatos vérkészlet biztosításához.

A Helyszín a Megyeháza lesz, október 8án (csütörtök) 9:00 – 14:00 között, október 9én (péntek) 8:00 – 14:00 között várják a véradókat. Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot október 1-én (csütörtökön) 16:00 óráig kell jelezni az sz.sz.b.m.cic@gmail.com email címen.