Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Regionális hírek, Rendezvények, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Beindult a naményi henger! Kiütéses győzelmet aratott Vásárosnamény


Vásárosnamény–Milota (6)

Vásárosnamény – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 13. fordulójának szombati nyitányán öt mérkőzést játszottak, ahol az éllovas Vásárosnamény, Milota csapatát fogadta a Kraszna Sporttelepen. A mérkőzés folyamán megkérdőjelezhetetlenül kiderült miért is vezeti a tabellát Vásárosnamény együttese, hiszen a szervezett, fegyelmezett és támadó felfogásban futballozó hazaiak már ez első félidő felében eldöntötték a három pont sorsát. A mérkőzés egészében domináló hazai csapat, néhány megkérdőjelezhető birói ítélet ellenére is higgadt maradt, így egy igen nagy arányú kiütés győzelemmel aratva hengerelte le ellenfelét a naményi alakulat.

Vásárosnamény–Milota mérkőzés (3)

Vásárosnamény–Milota mérkőzés (2)

Vásárosnamény–Milota 15–0 (7–0)

Vásárosnamény, 150 néző, v.: Hegedűs Cs.

Vásárosnamény: Csordás (Kokas) – Peregrin, Illés P., Mándi L. (Deskó L.), Sebestyén, Deskó D., Szabó J., Danku, Szűcs B., Bicskó, Varga T. Edző: Tivadar András.

Milota: Kánya (Tóth Krisztián Bence) – Siket, Nyilas, Fórizs, Bunna I. (Papp K.), Lukács Martin, Tóth Krisztián (Rozsályi), Lukács Márk (Danó), Delényi (Bunna A.), Csokai, Pap R. Edző: Rétfalvi Róbert.

Gól: Deskó D. 8, Sebestyén 2, Illés P., Varga T., Deskó L., Bicskó, Mándi L. (11-esből). Kiállítva: Illés P. (38. perc), illetve Csokai (15. perc), Nyilas (52. perc). Ifi: 0–6.

Tivadar András: – Örülök neki, hogy mindenki komolyan vette a feladatát, és amit meccs előtt kértem, ahhoz minden játékosom tartotta is magát. Köszönjük szurkolótáborunk lelkes biztatását, megyünk tovább a megkezdett úton.
Rétfalvi Róbert: – Mióta sportelnök is vagyok, még ilyen, kabaréba illő mérkőzésen nem voltam. Azzal kezdeném, hogy egyik kulcsjátékosunk ma nem volt a pályán, és egyes játékosaink sajnos tivornyázással töltötték a péntek estét. A meccshez az is hozzátartozik, hogy két kapusunk is megsérült, akárcsak a legjobb csatárunk, ráadásul két játékosunkat is kiállították. A játékvezetőknek nem tudom mi az örömük abban, hogy az igen nehéz anyagi helyzetben lévő csapatokat így megszórják sárga-, illetve piros lappal. Jövő héten egyáltalán nem tudom, hogy fogunk kiállni.

[slideshow_deploy id=’90206′]

 

Vásárosnamény–Milota mérkőzés (4)

Vásárosnamény–Milota mérkőzés (5)

Vásárosnamény–Milota mérkőzés (1)

 

A mérkőzés videói hamarosan megtekinthetőek itt!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük