Közzétette - Kategória - Barabás, Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi határrendészeti hírek, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Határrendészeti hírek, Lónya, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Barabás után a lónyai határátkelőhelyen is szünetel a forgalom


lónyai-határállomás

A lónyai közúti határátkelőhelyen az informatikai rendszer meghibásodása miatt szünetel a határforgalom 2018. augusztus 29-én 12 óra 45 perctől. A leállás a gyalogos- és a gépkocsiforgalmat egyaránt érinti.

Az Ukrajnába utazóknak azt javasoljuk, hogy a várakozás elkerülése érdekében válasszák inkább a legközelebbi barabási, vagy a beregsurányi  határátkelőhelyeket. Elindulás előtt érdemes tájékozódni a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

korábban a barabási közúti határátkelőhelyen az ukrán határőrizeti szerv számítástechnikai rendszerének meghibásodása miatt a barabási közúti határátkelőhelyen  7 óra 10 perctől. A szakemberek a hibát kijavították, a határátkelőhelyen a ki-és beléptetés 11 óra 40 perctől zavartalanul halad.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük