Balhé és gólzáporos diadal – megállíthatatlanul menetelnek tovább a címvédő vásárosnaményi ifisták

40 eve varos vasarosnameny

Vasarosnameny SE - Baktaloranthaza VSE U19 bajnoki labdarugo merkozesVásárosnamény – Újabb gólzáporos diadalt abszolvált sikeresen, a Bereg szívének ifjúsági labdarúgó csapata a megyei első osztály előrehozott fordulójában. A három mérkőzés óta veretlen beregi alakulat ezúttal, Baktalórántháza ifjúsági csapatát látta vendégül a vásárosnaményi Sportpályán. A mérkőzés egészét végig kontroll alatt tartó Beregiek, már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. A második játékrészben a nagy nyári meleg ellenére, valamint jó bíráskodás mellett több balhé, és kiállítások tarkították az összecsapást. A lefújást követően végül megérdemelt hazai győzelmükkel menetelnek tovább, címvédőhöz méltóan a vásárosnaményi ifisták.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a mérkőzés legjobbja a Baktalórántháza ellenéne?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

A mérkőzés statisztikája:Vasarosnameny se - baktaloranthaza vse bajnoki labdarudo merkozes (1)Vasarosnameny se - baktaloranthaza vse bajnoki labdarudo merkozes (2)

A bajnokság állása:Vasarosnameny se - baktaloranthaza vse bajnoki labdarudo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!