40 eve varos vasarosnameny

Deskó Dávid fenomenális nyolc góljával küldte padlóra ellenfelét a Vásárosnamény SE (1)

Vásárosnamény – A beregi csatárfenomén, Deskó Dávid 12 góllal járult hozzá az Austria Juice-Vásárosnamény SE kitütéses győzelméhez a Kelet Takarék Megyei I. osztály zárófordulójában. A beregi alakulat a szezon idei utolsó fellépésén, a már kieső Kótaj csapatához látogatott. Az első félidőben már hat góllal vezető Beregiek végül 15 gólt abszolválva fejezték be a bajnokságot, az előkelő negyedik helyen zárva a tabellán.

Vasarosnameny se - Kotaj se felnott labdarugo merkozes (3)Vasarosnameny se - Kotaj se felnott labdarugo merkozes (2)Vasarosnameny se - Kotaj se felnott labdarugo merkozes (1)Vasarosnameny se - Kotaj se felnott labdarugo merkozes (5)Vasarosnameny se - Kotaj se felnott labdarugo merkozes (4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?