Közzétette - Kategória - Bulvár

A TV2 műsorvezetője csúnyán leszólta a súlya miatt gyermeke anyját


Berki Krisztián a kamerák előtt szólta le Pamela külsejét.

A TV2 műsorvezetője, Berki Krisztián a Super TV2 Édes élet című műsorában kezdte el húzni saját párját két barátjának  – mindezt Pamela távollétében.

Szerinte gyermeke anyja hiába modellkedik, Hódi Pamelának nem sikerült visszanyernie régi versenysúlyát, nem olyan, mint amikor megismerkedtek.

Fogyókúra családi pizzával

– Pamela az egyetlen a környezetemben, aki rosszul eszik. Bemegy az irodámba helyettem, hogy majd ő mindent elintéz. Rendel egy családi pizzát, amikor nyolcan vannak az irodában, és még ott van mellette egy kis pizza. Így hogy fog lefogyni, családi pizzával? – akadt ki az Édes Életben két barátjának Berki.

A pár kislánya, Natasa Zselyke október végén ünnepelte a második születésnapját. Berki Krisztián elérkezettnek látja az időt, hogy gyereke anyja végre visszanyerje a versenysúlyát.

– Kénytelen leszek kitalálni valamit, hogy motiváljam – hangzott az inkább fenyegetésnek tetsző ígéret Berki szájából.

Persze tőle már mindenki megszokta, hogy imád fűnek-fának beszólogatni, és ez alól a közvetlen hozzátartozók sem kivételek.

Pamela napokkal egyébként korábban osztotta meg Facebook-oldalán ezt a csinos, melegítős képet, az alábbi bevezetővel:

„Pont egy hete diétázom. Nem könnyű! Sőt… Viszont van mellettem Valaki, aki minden nap támogat és erőt ad Nekem! Ma meglepett egy vörös rózsával, azért mert büszke! Köszönöm Életem” – címezte Berkinek.

A támogatás és a büszkeség a műsorban inkább hangzott Berki szájából egy olyan férfi csalódottságának, aki már maga sem hisz abban, hogy kívánsága valaha is teljesülni fog.

 „Az a baj, hogy csak olyanokkal találkozik, akik azt mondják neki, hogy hát szép vagy meg aranyos” – jelentette ki Berki a tévéműsorban, amit a barátok is megerősítettek.

Pami minek diétázol?

„Pami minek diétázol??? Hát így is vékony vagy. Ne fogyj le, csinos vagy így is!” – írja az egyik Facebook-kommentelő, és ezt egy másik: „Úristeeeennnn… Minek!?? Tökéletes alakod van!”

Ilyen rajongótábor mellett Pamelának valóban nem lesz könnyű visszanyernie azt a bizonyos megismerkedéskori testzsírszázalékot.

Femina


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük