Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

A Mol kéri: Mindenki csak annyit tankoljon, amennyit tényleg muszáj


Ratatics Péter, a Mol hazai operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója az Indexnek adott interjút, melyben arra figyelmeztetett: elképzelhető, hogy egyes kutakon átmeneti készlethiány lép majd fel.

A hétvégén kezdődik a Mol Dunai Finomítójának tervezett karbantartása, ami azt jelenti, hogy leghamarabb szeptemberben indulhat újra a termelés. A mostani karbantartási munkálatokat – melyek két hónapig tartanak majd és mintegy 1200 szakember dolgozik rajta – másfél éve kezdték el előkészíteni. Ez garantálja, hogy a finomító továbbra is biztosítani tudja Magyarország és a térség zavartalan üzemanyagellátását – hangsúlyozta Ratatics. Ratatics Péter, a Mol hazai operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója az Indexnek adott interjút, melyben arra figyelmeztetett: elképzelhető, hogy egyes kutakon átmeneti készlethiány lép majd fel.

A hétvégén kezdődik a Mol Dunai Finomítójának tervezett karbantartása, ami azt jelenti, hogy leghamarabb szeptemberben indulhat újra a termelés. A mostani karbantartási munkálatokat – melyek két hónapig tartanak majd és mintegy 1200 szakember dolgozik rajta – másfél éve kezdték el előkészíteni. Ez garantálja, hogy a finomító továbbra is biztosítani tudja Magyarország és a térség zavartalan üzemanyagellátását – hangsúlyozta Ratatics.