Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

40 millió forint értékű hamisított ruhát foglaltak le Beregsuránynál


40 millió forint értékű hamisított ruhát foglaltak le Beregsuránynál

Fotók: NAV

Beregsurány – A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei több mint 3200 darab hamisított ruhaneműt találtak hat kisbuszban Beregsuránynál. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás.

Kettős állampolgárságú utasok próbáltak több ezer hamis ruhát átcsempészni a határon Beregsuránynál. Az okmányok alapján távol-keleti bálázott ruhát szállítottak Ukrajnába. Az ukrán-magyar állampolgárságú férfiak hat kisbuszban a bálázott, márkátlan ruhák közzé rejtették a különböző világmárkák hamis jelzésével ellátott árut.

Arra is ügyeltek, hogy ne egyszerre érkezzenek a határátkelőhöz, azonban az első járművet átvizsgálva a pénzügyőrök azonnal kiszűrték a többi csempészt is a várakozók közül.

A pénzügyőrök a több mint 3200 darab, 40 millió forint értékű hamis ruhaneműt lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

NAV


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük