Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Gyüre, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

200 négyzetméteres családi ház lángolt Gyürén


200 négyzetméteres családi ház lángolt Gyürén

© Fotó: Dombrády Gábor tű. főhadnagy, KMSZ

Gyüre – Húsz tűzoltó, öt technikai eszközzel akadályozta meg a lángok továbbterjedését szombat délelőtt egy gyürei családi háznál. Egy kétszáz négyzetméteres lakóház pincéjében égtek berendezési tárgyak, szerszámgépek és az ott tárolt tűzifa szombat délelőtt Gyürén, a Petőfi Sándor utcában. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati-, a baktalórántházi- és a kisvárdai hivatásos tűzoltók az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amely nem sérült meg, a közművek kizárása után több vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

 

200 négyzetméteres családi ház lángolt Gyürén 1

A füsttel telítődött épületrészeket nagyteljesítményű ventilátorral átszellőztették. A tűzoltás vezetését a Katasztrófavédelmi Szolgálat vette át. A ház vegyestüzelésű kazánja is sérült, az ott lakók más módon gondoskodnak az ingatlan fűtéséről.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük