Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Felső-Szabolcs hírei, Felső-Szabolcsi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Záhony

Záhonyi vonaton kezdett el késsel erőszakoskodni egy férfi


máv vonat (2)

Egy negyvenéves tiszabecsei férfit fogtak el a rendőrök csütörtökön a Budapestről Záhonyba közlekedő gyorsvonaton. A rendőröket a jegyvizsgáló hívta, miután egy nő kiabálva kért segítséget tőle.

Az asszony egyedül utazott egy kupéban, amikor beült hozzá egy férfi, és beszélgetést kezdeményezett vele. A beszélgetés után hamar a tettek mezejére is lépett, illetve lépett volna: közeledni próbált a sértett felé, aki azonban ezt visszautasította. A nő el is akarta hagyni a kabint, de a férfi egy kést vett elő, és nem engedte ki. Az asszony ezután kezdett kiabálni, mire a férfi elfutott, a jegyvizsgáló pedig kihívta a rendőröket.

A támadót rövid időn belül elfogták és előállították a debreceni rendőrségen. A férfit bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását személyi szabadság megsértése és szeméremsértés gyanúja miatt – közölte a police.hu.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük