Közzétette - Kategória - Felső-Szabolcs hírei, Regionális hírek, Rendezvények, Vásárosnamény, Kisvárda,Záhony, Mátészalka, Fehérgyarmat, Csenger hírei, Vezér cikkek, Záhony

FACEBOOK VIDEÓK

INSTAGRAM KÉPEK

FACEBOOK OLDAL

TWITTER BEJEGYZÉSEK

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

Záhonyi kollégisták mesternégyese az asztalitenisz versenyen

Záhonyi kollégisták mesternégyese az asztalitenisz versenyen (1)

A győztes záhonyi kollégisták Fotók: Szlovák Dorottya – Hudák Márk

[srizonfbalbum id=20]

Záhony – A napokban tizedik alkalommal rendezték meg a Szőlőskerti Diákotthonban a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét.
A viadalon a különböző kategóriákban Záhonytól Csengerig, Tiszavasváritól Mátészalkáig 21 megyei intézmény 153 versenyzője mérte össze ügyességét. A Szőlőskerti Diákotthon tornacsarnokában több korcsoportban versenyeztek a leányok és a fiúk, s külön kategóriában mérkőztek meg a nevelőtanárok. Verebélyiné Tóth Mariann kollégiumvezető irányításával a házigazdák remek feltételeket biztosítottak a hangulatos versengéshez. Az előző három évhez hasonlóan idén is a záhonyi Dr. Béres József Kollégium versenyzői voltak a legeredményesebbek. Csépke Klaudia (Anarcs), Takács Éva (Gyulaháza), Csépke Zoltán (Anarcs) és Horváth Flórián (Rétközberencs) révén négy aranyérmet, Balogh Alexandra (Nyírmada), Balogh Beatrix (Nyírmada), Szlovák Dorottya (Pap) és Szilágyi Dávid (Kisar) jóvoltából négy ezüstöt, míg Demeter Veronika (Csap, Kárpátalja) és Balogh Gyula (Eperjeske) eredményes játékának köszönhetően két bronzot tudhattak a magukénak. Így az összesített versenyt is fölényesen nyerték meg a nyíregyházi Széchenyi István Kollégium és a házigazdák versenyzői előtt. A záhonyi kollégistákat Balogh Gyula tanár úr készítette fel az idei bajnokságra.

[slideshow_deploy id=’99749′]

Szlovák Dorottya – Hudák Márk

Vélemény, hozzászólás?