Visszaadták a két kerékpárt jogos gazdáiknak Dombrádon

Dombrád – A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse 2015. november 12-én őrizetbe vett egy 24 éves helyi, és egy 19 éves tiszakanyári lakost, akik az eljárás adatai szerint a tulajdon elleni szabálysértéseket elkövették.A rendőrök szerelték össze az idős asszony darabokban megtalált biciklijét.
Elloptak egy lezáratlanul az utcán hagyott kerékpárt Dombrádon 2015. november 12-én. A tulajdonos csak pár percre ment be a házba, de mire kijött, biciklijét valaki elvitte. Egy nappal korábban egy másik kerékpárlopás is történt a kisvárosban. Erre a járműre ugyan tett lakatot tulajdonosa, de úgy, hogy azt a tolvaj az ülésen keresztül egyszerűen le tudta emelni.A kerékpárokat a rendőrök megtalálták, az egyiket már szétszerelt állapotban – azt a nyomozók szerelték össze az idős sértettnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?