Veretlenül, száz százalékos mérleggel zárt Vásárosnamény a VII. Műfüves Felkészülési Tornán

40 eve varos vasarosnameny

Vamosoroszi - Vasarosnameny felkeszulesi merkozes

Vásárosnamény – Veretlenül, száz százalékos mérleggel zárta, a VII. Műfüves Nagypályás Felkészülési Torna, Tarpai csoportját a Vásárosnamény SE labdarúgó csapata. Az utolsó, negyedik fordulóban a csapat Vámosoroszi csapatával mérkőzött a hétvégén. A mérkőzést végül kiütéssel nyerte a beregi alakulat, aki nem csak a tornát, hanem a felkészülést is veretlenül zárva készülhet a tavaszi szezonnyitóra.

VII. Műfüves Nagypályás Felkészülési Torna (Tarpai csoport) 4. forduló

 2019.02.17 – 10:00

Tarpa, Tarpa Sportpálya (Tarpa Községi Sportpálya)

Szabolcs-Szatmár-Bereg

VII. Műfüves Nagypályás Felkészülési Torna (Tarpai csoport)

Játékvezető
TOMORI PÉTER
 Asszisztensek
PAPP ISTVÁN ZSOLT, NAGY ESZTER
Vámosoroszi KSE – Vásárosnamény SE 2 – 12 (1 – 2)Vámosoroszi KSE
Szűcs K., Bakó K., Márton J., Róka R., Rigó A., Molnár R., Kopor Cs., Riskó T., Baráth G., Szabó R., Somogyi T. Csatári Z.

Vásárosnamény SE
Kardos Z., Danku A., Nagy D., Tóth T., Nagy M., Schmidt P., Géci I., Deskó D., Lakatos I., Ács Sz., Bartha F., Szabó J., Bancsi G., Csehil Á., Kasza Á.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?