Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

,,Véres,, csatában, több sebből vérezve esett ki Vásárosnamény a Magyar Kupában


ujfeherto se - vasarosnameny se magyar kupa merkozesVásárosnamény – Újabb fordulót bonyolítottak le a Magyar Kupa megyei selejtezőjében, ahol az első fordulót sikeresen abszolváló Vásárosnamény a megye egyes újonchoz, Újfehértó csapatához látogatott. A mérkőzést nagy elánnal kezdő hazaiak, már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést, melyet a félidő vége előtt növelniük is sikerült. A második játékrészben, nagy csata alakult ki a pályán, ahol a mérkőzés képét a Beregiek alakították. A mérkőzés vége előtt egálra is hozhatták volna a mérkőzést, kiharcolva a hosszabbítást, de egy érdekes körülmények között született kiállítás megpecsételte a vendégek sorsát. A több kulcsjátékosát nélkülöző beregi alakulat, ugyan mindent a folytatásban, de végül Újfehértó jutott a Magyar Kupa következő körébe, ahol a megyei másodosztályú Rakamaz ellenfeleként harcolhatja ki a továbbjutást a főtáblára.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”137″]

Edzői nyilatkozatok:

Piskóti Zsolt – Paprikás hangulatú kis kupatalálkozó alakult ki, amivel semmi gond nem is lenne csak a súlyos sérülés árnyékolja be az örömünket. Egy héten belül ez a második olyan alkalom, hogy kétgólos előny mellett nekünk kell a végén izgulni. Ebből mindenképp tanulnunk kell!

Dudás Zoltán – Hajtós mérkőzésen a hazaiak jobban éltek a lehetőségeikkel, ezért kiharcolták a továbbjutást. Gratulálunk nekik, Csabi barátoméknak pedig köszönjük a vendéglátást.

A mérkőzés statisztikája:

Ujfaherto SE - Vasarosnameny SE Magyar kupa selejtezo (1)Ujfaherto SE - Vasarosnameny SE Magyar kupa selejtezo (2)