Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, U19, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Vásárosnaményi diadal kiütéssel fűszerezve, a bajnokaspiráns elleni csúcsrangadón


Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrany se U19 labdarugo merkozes

Vásárosnamény – A Kelet Takarék Megyei I. osztály utánpótlás bajnokságának, csúcsrangadóját rendezték a hét végén. A megyei legjobbjai között szereplő, a bajnokság harmadik helyén álló beregi alakulat az Austria Juice-Vásárosnamény SE csapata ugyanis hazai pályán fogadta, a második hely álló Ibrány SE alakulatát. A mérkőzést a Beregiek nagy elánnal kezdték, ahol Lőrinc Tamás szépségdíjas találatával, már az első harmadban megszerezték a vezetést. A folytatás is hasonlóképpen zajlott, hiszen a végig támadó, a mérkőzés egészét kontroll alatt tartó hazaiak, egy percig sem adtak kétséget a felől, hogy ma otthon tartják a három pontot. A mérkőzést végül mégy ilyen arányban is, megérdemelten nyerte kiütéssel  a naményi alakulat.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”109″]

A mérkőzés statisztikája:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (3)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (2)Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (1)

A forduló eredményei:

Snap_2018.10.29_10h57m58s_035_

A bajnokság állása:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (4)

Góllövő lista:

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Ibrány SE U19 bajnoki labdarugo merkozes (5)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük