Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Regionális hírek, Rendezvények, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák

Vásárosnamény ifjú cselgáncsozói két versenyen is szépen szerepeltek


Vásárosnamény ifjú cselgáncsozói két versenyen is szépen szerepeltek

Mozgalmas, eredményes időszakon vannak túl a megyénkbeli cselgáncsozók. Előbb Miskolcon léptek tatamira öt megye tehetségkutató versenyén. Az NYVSC színeiben Szabó Iván a második, Vaska Menyhért a negyedik helyen zárt. A vásárosnaményi Szelet Kelet SE palántái közül Mona Árpád és Illés Boglárka az első, Szente Emese a második, Sütő Réka és Szász Abigél a harmadik helyen végzett. Kelemen Bence ötödikként fejezte be a küzdelmet.

A vásárosnaményiak nem sokkal később az UTE diák- és serdülőkorúak számára kiírt Budapest Bajnokságán indultak. A diák korosztályban Vaska Fanni és Insticei Réka valamennyi ellenfelét legyőzve állhatott a dobogó legfelső fokára, míg Balogh Bence ötödik lett. A serdülők között Fanni a második , Réka az ötödik helyen zárt. Ebben a korosztályban Rácz Róbert a második, Kakuk Eszter a harmadik, míg Nagy Szabolcs az ötödik helyen végzett.

Km


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük