Bereg kupa Vásárosnamény (13)

[srizonfbalbum id=124]

Vásárosnamény – Bizonyos dolgokhoz mindenki ért Magyarországon, de egy dologhoz biztosan, ez pedig nem más, mint  a labdarúgás. Habár először rendezték meg azt a Beregi Kupa névre keresztelt nemzetiségi teremfoci kupát, azonban többek között a hagyományokra való tekintettel, a jövőben szeretnének erre rendszeresen sort keríteni. A torna a XIX. Beregi Ünnepi Hét keretein belül valósult meg, előtérbe helyezve a sportban rejlő összetartó erőt. A tornán három nemzetiségi település csapata vett részt.

A rendező Vásárosnamény csapata mellett Ukrajnából, Beregszász csapata, míg Szlovákiából, Nagykapos településének öregfiúk csapata érkezett a baráti tornára. A megnyitó ceremónián, Filep Sándor, a város polgármestere mellett, Tilki Attila a régió országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelent csapatokat. A küzdelmes és jó iramú találkozókon látványos megoldások és gólok gazdagították az amúgy is nívós torna színvonalát, melyet az elszámolás végén a hazai, vásárosnaményi csapat nyert.

Eredmények:

Nagykapos – Beregszász 2 – 2

Nagykapos – Vásárosnamény 3 -7

Beregszász – Vásárosnamény 1 -3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?