Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Varázsoljon beregi hangulatot a karácsonyfa alá – Egyedülálló ünnepi ajándékok Vásárosnaményban

Vásárosnamény – A beregi ünnepvárás hosszú évek óta elmaradhatatlan kelléke, a számos kreatív ötlettel, kézműves termékkel felvértezett ajándék kínálat. A járványügyi-helyzet ugyan számtalan dolgot átírt az ünnepi időszakban, de a vásárosnaményi Tourinform Irodában működő, megújult Beregi Bolt idén is különleges karácsonyi ajándékokkal várják a vásárlókat, melyekkel ismét hamisítatlan beregi hangulatot varázsolhatunk a karácsonyfa alá. A Beregi Bolt ünnepi kínálatáról, a Tourinform Iroda munkatársát, Kis Ilonát kérdeztük.

Az idei koronavírus-járványhelyzet ugyan gyökeresen felülírta az eddig megszokott, színvonalas programokkal tarkított ünnepi várakozást, valami azonban változatlan maradt. Az ajándékozás öröme! A Tourinform Irodában működő, a vásárlóit megújult környezetben váró Beregi bolt ehhez, ebben az éveben is segítséget biztosít. Irodánkba újra fellelhetők a térség, valamint a város kézműveseinek, egyedi karácsonyi alkotásai többek közt horgolt karácsonyfadíszek és -mécsestartók, kézműves gyertyák széles választéka, beregi keresztszemes kézimunkák, karácsonyi szalagok, álomfogók, helyi alkotók kézműves ajándéktárgyai.

Az ünnepi gasztronómia kiegészítéseként tökéletes választás lehet a nálunk kapható lekvárok, aszalványok valamelyike. Dobogtassák meg férfi ismerősük szívét minőségi pálinkával vagy likőrrel, válasszon színes kínálatunkból. Újdonság idén, hogy a fent említett termékekből összeállított ajándékcsomagokat készítünk, melyekkel a távolban lévő szeretteiknek igazi beregi hangulatot varázsolhatnak a karácsonyfa alá.

A Beregi boltban működő DPD csomagküldő szolgáltatásunk ehhez segítséget is nyújt. Távol élnek szerettei és a karácsonyi ajándékot kénytelen elküldeni? Tegye ezt a megbízható DPD csomagküldő szolgáltatással, mely gyors, megbízható, kedvező díjszabású. Fellelhető nálunk egyedi, beregi keresztszemes hímzésű szájmaszkok, illetve a térség gyönyörű természeti fotóival készült 2021-es falinaptárunk.