Közzétette - Kategória - Advent Vásárosnaményban, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Üzenjen minden napi hőseinknek a Bereg szívéből- Szeretetpostaláda Vásárosnaményban


Kedves Városlakók!
Már ki van helyezve a Szeretetpostaláda az Adventi koszorú mellé, ami várja a kedves üzeneteket, és a Mikulásnak szánt leveleket is!
Sokszor egy jó szó, egy köszönet többet jelent minden földi jónál!
Szeretet postaládát helyeztünk ki az adventi koszorú mellé, melybe mindenki bedobhatja motiváló, köszönő, hála üzenetét amit névtelenül és címzés nélkül azoknak ír, akik helyettünk, értünk dolgoznak ezekben a nehéz napokban. Az élet nem állhat le a járvány miatt, sokak nem tehetik meg, hogy otthonról lássák el munkájukat. A minden napi hőseink azok az orvosok, ápolók, kórházi dolgozók, mentősök, rendőrök, tűzoltók, eladók, pedagógusok, biztonsági őrök, gyógyszertári dolgozók… akik teszik a dolgukat a legnehezebb időkben is. Köszönjük meg munkájukat és fejezzük ki hálánkat egy kedves üzenettel! A postaláda tartalmát heti rendszerességgel eljuttatjuk a címzettekhez remélve, hogy ezzel erőt adhatunk a mindannyiunkért folytatott harcukhoz! Ez a legkevesebb, néha mégis a legtöbb, amit megtehetünk egymásért!
A gyerekek fantáziáját nagyon megmozgatta a postaláda, így jövőhéten várjuk a Mikulásnak írt leveleket, kívánságokat is a postaládába!
Ígérjük ezeket a fontos üzeneteket is eljuttatjuk a Télapónak!

Tourinform Iroda munkatársai