Újraforgatják a Szökés című sorozatot

Dhaffer L'Abidine

Készül A szökés arab változata, a főszerepet a nemzetközi produkciókból is ismert Dhaffer L’Abidine kapta meg. A magyarul A szökés címet kapott Prison Break-et nemcsak a FOX folytatná, de az arabok is elkészítik a maguk verzióját, a kész produkció a tervek szerint a dubaji székhelyű Orbit Showtime Network csatornáján lesz látható.

A helyi Michael Scofield szerepét egy tunéziai színész, Dhaffer L’Abidine kapta, aki az itthon frissen indult vetélkedőt, A Kocká-t is vezette a Dubai TV-n. Londonban él egyébként, így mártöbb brit sorozatban is láthattuk,benne volt többek között a Baleseti sebészet-ben, A célpont-ban ésA szállító-ban is.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a részese lehetek egy olyan izgalmas és klasszikus sorozat arab verziójának, mint A szökés” – írta egy közleményben L’Abidine.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?