Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Újra támad a nyár – Itt a részletes hétvégi időjárás-előrejelzés


A tavasz már végérvényesen megérkezett, és ennek jótékony hatását élvezhetjük, a fokok például már sokszor 20 fok felett táboroznak, és bizony ez még emelkedik is. Az elkövetkező két napban több időjárási front is érinti Magyarország területét. És épp emiatt majd változékony időre lehet számítani hazánk területén, ám vasárnap majd száraz levegő érkezik hazánkba, és épp ezért majd melegebb időre is számíthatunk Magyarország területén. Tovább melegszik tehát az idő, 25 fokra is sok helyen kilátás van az országban.

Vasárnap tehát délnyugat felől érkezik majd a száraz levegő a térségünkbe.

Így pedig a jövő hét elején, a folytatásban is van kilátás meleg időre. Tehát sok napsütésre számíthatunk majd a hét elején. Minderre pedig úgy van kilátás, hogy az előrejelzések szerint csapadék sem várható majd a jövő hét elején. Az előttünk álló éjszaka azonban egy front érint minket, északnyugat felől folyamatosan megvastagszik majd a felhőzet, így pedig egyre nagyobb területen lehet majd számítani esőre.

A csapadékra a legkisebb esély pedig a délnyugati tájakon lehet. A frontfelhőzet a hajnali órákra elhagyja már a keleti határt.

De hogy pontosan milyen időre van kilátás, az ország egyes területein milyen idő várható majd Magyarországon? A HungaroMet videós-térképes előrejelzésében mindent láthattok majd térképre vetítve is, azt is, hogy a ti lakóhelyeteken pontosan milyen idő várható majd az elkövetkező napokban. Érdemes tehát készülni arra, ami következik, hiszen sok országrészben csapadék is várható majd.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük