Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Újévköszöntés és pezsgős koccintás beregi vállalkozókkal Vásárosnaményban

Újévköszöntés és pezsgős koccintás beregi vállalkozókkal VásárosnaménybanVásárosnamény – Immár hagyományosan, nyolcadik alkalommal gyűlt össze a város vezetősége és a Bereg szívében tevékenykedő vállalkozók színe és java, hogy közös pezsgős koccintás keretein belül köszöntsék együtt az új esztendőt. A zsúfolásig megtelt Városháza nagytermében megrendezett találkozón, számos városi és megyei közjogi méltóság, illetve egyházi képviselő tette tiszteletét.
elvalaszto 2Újévköszöntés és pezsgős koccintás beregi vállalkozókkal Vásárosnaményban (4)A találkozó kezdetén a város első embere, Filep Sándor polgármester köszöntötte a jelenlévőket, majd mutatta be a teremben helyet foglaló prominens személyeket. A városvezető ezt követően a 2018-as év tervezési szakasza után, a most elkezdődött 2019-es esztendő kivitelezési és megvalósítási szakaszairól beszélt. Kiemelte továbbá azon kulcsfontosságú személyeket a teremben, akiknélkül e munka nem valósulhatot volna meg.
elvalaszto 2Újévköszöntés és pezsgős koccintás beregi vállalkozókkal Vásárosnaményban (5)Filep Sándor köszöntőjét követően Szöllősy László, a Felső-Tisza Völgye Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezet vezetője értékelte a elmúlt évet.
elvalaszto 2Újévköszöntés és pezsgős koccintás beregi vállalkozókkal Vásárosnaményban (3)Az évértékelőt követően Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnökének szavai következtek, aki megköszönte a beregi vállalkozók tevékenységét.
elvalaszto 2Újévköszöntés és pezsgős koccintás beregi vállalkozókkal Vásárosnaményban (1)
Az alelnök dícsérő szavait követően dr. Tilki Attila, a térség országgyűlési képviselőjének beszéde hangzott el. Köszöntőjében egyebek mellett az ország és a térség fejlődéséről, és annak további irányairól beszélt. A rendezvényt Filep Sándor zárszava, majd állófogadás és és közös pezsgős koccintás zárt.

Vélemény, hozzászólás?