Közzétette - Kategória - Megyei- és térségi programajánló, Nyíregyháza, Nyírség hírei, Rendezvények, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája

Újabb útszakaszt adtak át megyénkben


Újabb útszakaszt adtak át megyénkben (2)

Szilárd burkolatot kapott a a Mérő és a Majoranna utca Nagyszálláson. Az önkormányzat önerőből aszfaltozta le a városrész legfontosabb összekötő útjait. Dr. Kovács Ferenc polgármester ünnepélyes keretek között adta át a fejlesztést, és azt mondta, a belváros mellett a külterületek is nagyobb figyelmet érdemelnek. Az önkormányzat idén 19 utcában épít járdát, utat vagy cseréli az aszfaltot, több mint 750 millió forintból.

Összesen pedig 754 millió forintot fordít közlekedési infrastruktúra fejlesztésre a város. Ebből a forrásból 19 helyszínen készül szilárd burkolat vagy újul meg az elöregedett aszfalt. Az Univerzum mögötti áldatlan állapotokat is felszámolják. Itt egy 1400 négyzetméteres parkoló épül, és megszűnik a sár és a kátyú a Körte és Keskeny utcákban. A polgármester ugyanakkor azt mondta, külterületeken is rendkívül fontos az új utak építése.

[slideshow_deploy id=’91226′]


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük