Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Felnőtt, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Újabb luxusszámba menő vásárosnaményi pontvesztés egy, már megnyert mérkőzésen

Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE felnott bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Már-már luxusszámba megy a Vásárosnamény SE által elpazarolt pontok száma a Kelet-Takarék Megyei I. osztályban. A tegnap lebonyolított mérkőzésen egy újabb kieső-jelölt gazdagodott ilyen jellegű ,,beregi ajándékkal,, a bajnokság 14. fordulójában. Nagy lendülettel kezdtek a nem épp csúcsformáját hozó Beregiek hazai, Gyulaháza elleni találkozón. A mérkőzés tétjének megfelelően, nagyon feltüzelt állapotban, az első félidőben a kapujuknak szegezték a kiesőjelölt vendégeket. A kiesés ellen küzdő Gyulaházaik ezért egy szót sem szólhattak volna, ha az első játékrészt követően vendéglátóik, négy gólos előny tudatában vonulhattak volna az öltözőbe. De nem így lett, hiszen számos ziccert hibázva, egy büntetőrúgást követően egy gólos előny tudatában várták a második félidei folytatást a hazaiak. Bár az első félidőt a hazaik kezdték jobban, akik egy téves bírói ítéletnek hála növelni tudták előnyüket. A folytatásban a szívvel és lélekkel játszó vendégek mindent megtettek a szépítésért, melyet egy szépségdíjas találatot és egy védelmi hibát követően sikerrel is hajtottak végre. A mérkőzés vége igazi, feszültségben és izgalmakban gazdag végjátékot hozott, ahol az utolsó percben meg nem ítélt büntetőt követően a vendégek el is vihették volna a három pontot. De nem így lett, így újabb értékes pontokat hullajtott el a beregi alakulat, tovább távolodva a kitűzött és eddig reálisnak tűnő dobogó elérésétől.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”113″]

A mérkőzés statisztikája:Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE felnott bajnoki labdarugo merkozes (1)Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE felnott bajnoki labdarugo merkozes (4)

A forduló eredményei:Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE felnott bajnoki labdarugo merkozes (2)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Gyulahaza KSE felnott bajnoki labdarugo merkozes (3)

 

Vélemény, hozzászólás?