Közzétette - Kategória - Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Újabb halálos áldozata van a szabolcsi brutális támadásoknak


Brutális és bestiális gyilkosság történt a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Encsencsen tavaly év végén. Egy idős asszonyt, Jolánka nénit a saját otthonában támadtak meg, 55 késszúrással végeztek vele, fültől fülig elmetszették a torkát, majd a bizonyítékok eltüntetésének érdekében még a házát is rágyújtották. Az elkövető egyedül a térfigyelő kamerákkal nem számolt, amik rögzítették a mozgását, így a rendőrök pár órán belül elfogták és előállították a férfit, aki azóta is előzetes letartóztatásban van a rácsok mögött. A horrorgyilkosság után nem sokkal kiderült, hogy ugyanennek az elkövetőnek két másik támadás is a számlájára írható: december elején a vétlen Kati nénit támadta meg otthonában egy baltával, az idős asszony azóta is élet és halál között lebeg, egy másik férfit pedig a felesége mentette meg attól, hogy az elkövető kioltsa az életét. Hiába ül azonban a gyilkos a rácsok mögött, a pletykák szerint – amit most a polgármester is megerősített – nem egyedül követte el borzalmas tettét. Így azonban, hogy a gyilkos segítője szabadon mászkál, nem enyhülhet a rettegés a magyar településen.

Fotó: szon.hu/Gazdag Mihály

Belehalt sérüléseibe az encsencsi nő, akihez december elején törtek be és verték félholtra. A 84 éves idős asszony már a második halálos áldozata a betöréssorozatnak.

Újabb halálos áldozata lett a betöréses támadásoknak Encsencsen, meghalt a 84 éves asszony, akire december elején támadtak rá otthonában.

Az RTL információi szerint az idős nő a támadás után kómába esett, amiből már sosem ébredt fel.

BELEHALT SÉRÜLÉSEIBE.

Korábban megírtuk, hogy több encsencsi idős nőre is rátámadtak decemberben, az elkövető szenteste halálra késelt egy 69 éves nőt.

A két napja elhunyt áldozat lánya úgy nyilatkozott, a támadó minden értéket el akart vinni a házból.

Az édesanyámnál mindent felforgattak. Egyesével átnézték a ruháit, hogy van-e a zsebükben valami

– mondta Horváth Ilona, majd hozzátette, olyan mértékű volt a felfordulás, hogy nem hiszi, hogy ember tört be az édesanyjához.

A rendőrség jelenleg egy 25 éves férfit gyanúsít a támadással, azonban ő tagadja a gyilkosságot. Elmondása szerint ugyan járt az érintett háznál, de ő nem ölt meg senkit. Úgy fogalmazott, ő csak átvette a lopott holmikkal és a pénzzel teli bőröndöt.

A hatóságok nagy erőkkel nyomoznak, a támadások óta folyamatosan járőrőznek a településen, valamint drónokkal is figyelik a környéket. Közölték, a december eleji támadás felelősét még keresik, a karácsonykor történt gyilkosság ügyében pedig szakértői vizsgálatok eredményeire várnak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük