40 eve varos vasarosnameny

katasztrofavedelem
A héten már az új kirendeltségvezető, Tamás Ferenc tű. alezredes irányításával zajlik a munka a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen. Az alezredesnek nem ismeretlen ez a beosztás, hiszen előző hónapig – hét éven keresztül – a fehérgyarmati kirendeltségen látta el a kirendeltségvezetői feladatokat. A kirendeltség tűzoltósága is megújult erővel működik tovább, Lipták Gábor tűzoltó századost bízták meg a tűzoltó parancsnokság vezetésével. A korábban nyíregyházi szolgálatparancsnok a felelősségteljes beosztását szakmai rátermettségének köszönheti.

Ezzel a fehérgyarmati kirendeltség életében is változás történt. Tamás Ferenc tű. alezredes helyett dr. Nóta József tű. alezredest bízták meg a szatmári területen lévő kirendeltség vezetésével, valamint a korábbi mátészalkai tűzoltóparancsnok, Bán Attila tű. alezredes Fehérgyarmaton az iparbiztonsági felügyelői beosztásban folytatja szakmai munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?