40 eve varos vasarosnameny
Új tájékozódási pont a Bereg szívében - LED-fallal gazdagodott Vásárosnamény főtere
Vásárosnamény – Az elmúlt hónapok és évek során, számos vizuális fejlesztés történt városszerte a városlakók és az ide érkező turisták kényelmét szolgálva a Bereg szívébe, Vásárosnaményba. A következő ilyen fejlesztés a város központjában, a Három folyó parkjában került kitelepítésre, ahol LED-fal tájékoztatja vásárosnaményi információkkal az arra közlekedőket – tájékoztatta szerkesztőségünket a város polgármestere, Filep Sándor. 

Az önkormányzat által most telepített P5 full color ledfal 96 x 128 cm-es méretű, egyenlőre tesztüzemben működik, teljesen megfelelve az IP64 szabvány előírásainak, azaz teljes mértékben porálló és víz ellen védett. Az éjjel és nappal működő tájékozódási pont számos új funkciót rejt még magában, egyenlőre azonban idő- és hőmérséklet-kijelzéssel, illetve a város programjainak bemutatásával szolgálja az információ-áramlást a tesztüzem alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?