Közzétette - Kategória - Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Tíz gyerek sérült meg a szabolcsi buszbalesetben, mert a sofőr nem vette észre a körforgalmat


Volt, akit agyrázkódással és súlyos fejsérüléssel vittek kórházba. Az ukrán fiatalok egy karate versenyre tartottak Horvátországba.

Tíz gyerek sérült meg, amikor csütörtök este árokba borult egy busz a 4-es főúton Kisvárdánál – számolt be róla a Tények. A járművön 57-en utaztak, többségük ukrán gyerek, akik egy karateversenyre tartottak Horvátországba.

A sofőr a nagy köd miatt egyszerűen nem vette észre a körforgalmat, átszakította a szalagkorlátot, letért az útról és az oldalára borulva az árokba csapódott.

A buszon többségében ukrán gyerekek utaztak, a mentőknek és a tűzoltóknak egy önkéntes tolmács segített. Az utasok nagyon megijedtek, sokáig fel sem fogták, mi történt. A mentők összesen 11 sérültet láttak el, volt, akit agyrázkódással és súlyos fejsérüléssel vittek kórházba. A Tények úgy tudja, hogy

azóta egy gyereken kívül már mindenkit kiengedtek. A gyereket Kisvárdán szállásolták el, és pénteken egy másik busz érkezett értük, mert mindenképpen szeretnének eljutni a a horvátországi versenyre.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük