nagyecsed-vasarosnameny-megye-i-kelet-takarek-csoport-17
Vásárosnamény – Akarattal, nagyot küzdve maradt alul és tisztesen helyt állt a bajnokaspiráns ellen a Vásárosnamény SE megye I.-es felnőtt csapata. A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 12. fordulójának szombati nyitányán ugyanis két mérkőzést játszottak, ahol Vásárosnamény labdarúgó csapata, a bajnoki címre is esélyes Nagyecsed csapatához látogatott. A mérkőzés egészére a kiegyenlített játék volt jellemző, ahol a rossz talajon, a helyzeteit jobban kihasználó együttes szerezte meg a három pontot.

Nagyecsed–Vásárosnamény 3–1 (1–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Tomori P.

Ádámszki Róbert: – Nagyon rossz talajú pályán ezúttal küzdeni akarásból vizsgázott jelesre a csapat. Gratulálok a győzelemhez, megjegyzem, tényleg nem rossz Naményt múltunk felül.

Filep Sándor egyesületi elnök: – Tisztességesen helytállt a csapat, kis szerencsével pontot szerezhettünk volna.

nagyecsed-vasarosnameny

 

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?