Közzétette - Kategória - Nyíregyháza, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Telepítik a fix traffipaxokat Nyíregyházán


traffipax fix

Telepítik a kamerákat Nyíregyházán, a munkálatok jelenleg a László utcán és a Pazonyi úton zajlanak. Az ORFK tájékoztatása szerint jelenleg fix telepítésű komplex közlekedési ellenőrző pont nem működik még az országban.

A 365 darab kamera kihelyezése tervezetten 132 magyarországi közúti helyszínen valósul majd meg. Egyelőre 14 megyében, valamint a fővárosi autópálya-szakaszokon tekinthetőek véglegesnek az eszköztelepítési helyszínek. Az ország egyéb területein jelenleg is zajlanak ezek műszaki munkálatai, és ezt követi még az ellenőrzési pontok tesztelése, így a Nyíregyházára kihelyezett kamerákról, mint elmondták, „még nem áll módjukban” információt közölni.

Hozzátették, az éles üzemeltetés megkezdésének időpontjáról tájékoztatást fognak adni. A joghatással járó mérések megkezdése előtt pedig közzéteszik majd az ellenőrzési pontok listáját a www.police.hu rendőrségi honlapon.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük