40 eve varos vasarosnameny

Tanár-diák sportnap a vitkai Kölcsey Ferenc Tagintézményben

Vásárosnamény – A Bereg szívében tevékenykedő oktatási intézmények igen nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek mozgásfejlesztésére is. Így van ez a Kolocsán György vezette, Vásárosnamény-Vitkában székelő Kölcsey Ferenc Tagintézményben is. A tanév utolsó hetében ugyanis a tavalyi évhez hasonlóan közös sportolással ünnepelték a közelgő nyári vakációt. A hagyományteremtő szándékkal létrehozott Sportnap idén is tartalmas programokkal várta a diákokat és természetesen tanáraikat.

A közösségi program igazán jól sikerült, szinte minden osztály teljes létszámmal képviseltette magát és a borongós időjárás sem szegte kedvét senkinek. A nap célja az volt, hogy a mindennapos testnevelés órákon túl a rendezvényen is mindenféle sportot és ügyességi feladatot űzzenek a diákok. Hagyományaikhoz híven, próbálták a gyerekeket egész napon át minél jobban megmozgatni, így különféle ügyességi játékokban, kézilabdában, labdarúgásban is versengtek az osztályok. Emmellett ugrálóvár és trambulin is színesítette a sportnapot. A sporos nap zárásaként az elmaradhatatlan tanár-diák mérkőzés sem maradhatott el, ahol ha szoros küzdelemben is, de végül a pedagógusok diadalmaskodtak.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?