Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Tiszaadony, Vezér cikkek

Szolgálaton kívüli tiszaadonyi mentős segített az eszméletét vesztő lányon


Szolgálaton kívüli tiszaadonyi mentős segített az eszméletét vesztő lányon

Tiszaadony – A szülőklevélben köszönték meg a szakszerű segítségnyújtást Toldi Istvánnak, a tiszaadonyi Mentőállomás dolgozója.

Íme a levél:

„2018. április 13.-án 13.00 – 14.00 óra között lányunk, N. Zsófia rosszul lett a bevásárló központban. A testvére észrevette, hogy rosszul lett, de mire odalépett, Zsófi már a bevásárló kocsira támaszkodva az eszméletét vesztette. Szerencsére egy szolgálaton kívüli mentős a helyszínen tartózkodott, aki azonnal odaugrott és elkezdte a segítségnyújtást. Közben már hívta is a mentőket, és próbálta a lányunkat eszméletre téríteni. A mentők kiérkezéséig vele maradt, továbbá segítette a mentősök munkáját is. Mint később megtudtuk, a mentős Toldi István volt, aki a tiszaadonyi Mentőállomás dolgozója. Odaadó, segítőkész és lelkiismeretes munkájáért szeretnénk ha valamilyen elismerésben részesítenék. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a szolgálatban lévő mentősöknek, a mentőszolgálatnak, és Toldi István mentősnek is. További sikeres munkát kívánunk!
Tisztelettel és köszönettel: N. Róbert és N.-né U. Edit szülők.”

OMSZ


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük