tűzoltóság 1

Tűzesetekhez és műszaki mentésekhez is riasztották az elmúlt 24 órában a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Épülettüzek oltásához és árokba csúszott gépkocsik mentéséhez kérték a segítségüket.
Egy lakóházzal egybeépített tizenkét négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében szombat délelőtt Nyíradony-Aradványpusztán, az Iskola utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat, a tűz a lakóépületre nem terjedt át. A tűzoltók a melléképületből kihoztak egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot, valamint egy tízliteres benzines kannát, egy másik gázpalack viszont felhasadt. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Leszakadt hús és szalonna okozott tüzet egy hat négyzetméteres füstölőben szombat este Nagykállóban, a Kossuth utcában. A tulajdonosnak sikerült a tüzet eloltania. A nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket.

Árokba csúszott és felborult egy személygépkocsi szombaton kora este Nyírkáta és Nyírmeggyes között. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Szintén, árokba hajtott egy személygépkocsi szombat este a 4-es számú főúton, a 306-os kilométernél, Nyírtass közelében. A jármű vezetője a roncsok közzé szorult, őt a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Teljes terjedelmében égett egy százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete vasárnap hajnalban Kölcsén, a Kossuth utcában. A tűz a melléképület tetőszerkezetére is átterjedt. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. Az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?