Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Tarpa

Személygépkocsi ütközött két parkoló járműnek Tarpán


Illusztráció

Illusztráció

Tarpa – Egy személygépkocsi két parkoló járműnek ütközött Tarpán, az Esze Tamás utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A helyi önkéntes tűzoltók a balesetet okozó járművet áramtalanították.

Teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű melléképület  Ófehértón, a Vasút utcában. Az épületben berendezési tárgyak és kerti szerszámok voltak. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják. Személyi sérülés nem történt.
Több szabadtéri tűzesethez is riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
Tíz hektáros területen a száraz aljnövényzet és nádas gyulladt ki Tiszarádon, a Kossuth Lajos utca mögötti területen. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Nyírkátán, a Bátori utcában a mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be hasonló eseménynél, míg Tiszavasváriban, az Őz utca mögötti területen a város önkormányzati tűzoltói fékezték meg a lángokat. Szabadtéri tűz oltása adott feladatot a záhonyi hivatásos tűzoltóknak is Tuzsér külterületén, de a mátészalkai és kisvárdai egységek is ilyen jellegű eseményeknél avatkoztak be Laskod határában, valamint Szamosszegen is. Nyíregyháza külterületén, Kőlaposon egy hektáros területen égett az aljnövényzet, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük