Közzétette - Kategória - Bulvár

FACEBOOK OLDAL

FACEBOOK VIDEÓK

TWITTER BEJEGYZÉSEK

INSTAGRAM KÉPEK

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

Szandi lánya szégyenkezik anyja produkciója miatt

Az énekesnő és Tóth Gabi a Sztárban sztár talán legszexibb előadásával lépett színpadra, ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Szandin és Gabin alig volt ruha, rá­adásul egymást ölelgették egy ágyon.

Szandi (balra) és Tóth Gabi idomai szépen domborodtak a színpadon / Fotó: Fuszek Gábor

Pedig a két sztár nem is adott vissza mindent a megformált énekesnők, Shakira és Rihanna közös klipjéből, abban ugyanis nemcsak egymás mellett vonaglanak a világsztárok, hanem egymáson is, simogatva a másik testrészeit. Azokat a durva jeleneteket semmiképpen nem vállalták volna be, hiszen már az enyhébb verzió is feszegette a határaikat.

Shakira (balra) és Rihanna az eredeti klipben simogatta is egymást/ Fotó: Profimedia Reddot

– Feszengtünk, sőt engem nagyon zavart ez az egész – vallotta be Szandi, aki kijelentette: ő egy normális erkölcsű nő, akinek az, amit Rihanna és Shakira művel, már igenis sok.

– Nekem ezután be kell mennem a gyerekekért az iskolába. Ráadásul a jövőre 16 éves lányom első reakciója az volt, hogy én nem merek bemenni az iskolába holnap – vallotta be a műsor után Szandi, aki tisztában volt azzal, hogy ez csak egy szerep, minden mozdulatot alaposan megtervezett, nehogy túllőjön a célon. Ebben egyébként a férje is a segítségére volt, aki minden egyes próbán ott volt az énekesnő mellett, külső szemlélőként adott tanácsot, segített a ruhaválasztásban és a koreográfiában is, s vigyázott arra, hogy szerelme nehogy túlságosan szexi vagy erkölcstelen legyen.

Egyszer- kétszer meg is ölelte Gabi Szandit

Tóth Gabi szerint egyébként semmi szégyellni való nincs abban, amit csináltak a színpadon, hiszen ez csak egy szerep. A probléma csak annyi, hogy ez nem divat Magyarországon.– Szerintem Szandi büszke lehet arra, hogy így néz ki három gyerek után. Egyszerűen bizonyos dolgokban le vagyunk maradva: ha szexi csajok szexiznek a tévében, az az embereket taszítja – magyarázta Gabi.

blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?