40 eve varos vasarosnameny
Illusztráció

Illusztráció

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vágástéri hulladék és a száraz aljnövényzet gyulladt meg öthektáros területen foltokban csütörtök délelőtt Kállósemjén és Nagykálló között. A nyíregyházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Ötven négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet kapott lángra csütörtökön Timár és Szabolcs között, itt a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy hulladék megsemmisítésére szolgáló bálázó gép csütörtök délután Nyíregyházán, a Tünde utca egyik telephelyén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépből az izzó papírhulladékot kéziszerszámok segítségével eltávolították, valamint két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés következtében nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy nyíregyházi társasház pincéjében csütörtök délelőtt, a Vay Ádám körúton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vízoszlopot. Személyi sérülés nem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?