Közzétette - Kategória - Napkor, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Súlyos baleset történt 41-es számú úton


Baleset a 41-es számú főuton (5)

© Fotó: katasztrófavédelem

A személygépkocsi vezetője okozhatta azt a balesetet, amelyben kilencen sérültek meg a Nyíregyháza és Beregszász közötti 41-es úton Napkornál hétfőn – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a személykocsi sofőrje az alsóbbrendű útról hajtott ki járművével a védett úton közlekedő kisteherautó elé a 41-es út 12. kilométerszelvényében 16.40 körül.

Megerősítette: a balesetben kilencen sérültek meg, hatan a személygépkocsiban, hárman a kisteherautóban, többen súlyosan.

A szóvivő közölte, hogy a teljes útlezárást 18.30-kor feloldották, fél pályán rendőrök irányításával megindult a forgalom.

Dóka Imre, a szabolcsi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban azt közölte, hogy hárman az ütközéstől összeroncsolódott személyautóba szorultak, őket a tűzoltók szabadították ki.

MTI


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük