Közzétette - Kategória - Egyéb, Vásárosnamény DSE, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban


Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (10)

Vásárosnamény -,, Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között,, – mondta Michael Schumacher. Ezen jelmondatot kaphatta volna az immár hagyományosan minden évben megrendezendő gálaest is, mely a vásárosnaményi Diáksport Egyesület (DSE) szervezésében kerül lebonyolításra. Ezen gálaünnepség keretein belül díjazza az egyesület vezetősége a Bereg szívének legjobb sportolóit és trénereit, melynek idén is a Művelődési Ház színházterme adott otthont.

Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (2)

A zsúfolásig megtelt teremben az ünnepi évzáró kezdetén a Diák Sport Egyesület elnöke Kokas Bálint konferálta fel a többszörös kupagyőztes, több mint 500 élvonalbeli mérkőzéssel bíró, a Ferencvárossal is bajnoki címet, nyerő szakvezetőt Csank Jánost, a labdarúgó legenda köszöntőjében üdvözölte a szép számmal megjelent ifjú labdarúgókat, majd a hazai labdarúgás irányairól és annak fejlődéséről ejtett néhány szót.

Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (3)

A sportlegenda után a  Vásárosnamény SE elnöke és a város első embere, aki egyébként a vásárosnaményi Diák Sport Egyesület egyik alapító tagja is, Filep Sándor köszöntötte az egybegyűlteket.

Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (4)

Szavait az egyesület gazdasági igazgatójának, Pankotay Gábornak szavai követtek, aki röviden taglalta az éves gazdálkodásukat.
Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (5)

A vezetői beszédeket követően immár minden évben éves beszámoló keretein belül tálalásra az úszó- és a labdarúgó szakosztály éves teljesítménye, elért eredményei nyomán. A beszámolót a beregi sikeredző, Hankovszkiné Medve Mónika kezdte, aki hosszú perceken keresztül taglalta a megyei és országos versenyeken elért fantasztikus eredményeiket, egyedüli csapatként öregbítve a város és a Bereg sportszívének hírnevét.

Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (6)

Beszámolóját követően a labdarúgók évértékelője következett, az egyesület szakmai igazgatója, Majoros Imre által.

Az ünnepélyes alkalom okán, az elmúlt félévben visszavonuló Tóth Józsefet köszöntötte Illés Gábor, a  beregi csatártehetség.Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (7)
Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (8)

Köszöntőjét követően Tóth József beszéde hangzott el, aki megköszönte az egyesületnél töltött emlékezetes éveket és további sok sikert kívánt a vezetőségnek, illetve az edzőknek áldozatos munkájukhoz.

Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (1)

Tóth József beszédét az egyesület elnökének, Kokas Bálintnak évértékelője követett, aki megköszönte az egyesület szakmai stábjának, az önkormányzatnak és nem utolsó sorban a szülőknek az áldozatos munkát és segítséget.
Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (9)

A gála a ,,Az év sportolója” díjak átadásával folytatódott, ahol szakosztályonként, az edzők által megnevezett, ez évben kitüntetésre érdemes gyerekek kerültek díjazásra. A díjakat az edzők mellett  Filep Sándor a város polgármestere és Csank János adta át a diákoknak.Sportlegendával ünnepelt és zárta az évet a Diák Sport Egyesület Vásárosnaményban (11)

Megválasztásra került idén is az év edzője, melyet rendhagyó módon két személy kapott idén, az egyiket Hankovszkiné Medve Mónika míg a másikat Majoros Imre.

Az évzáró a labdarúgó szakosztály köszöntésével zárult, ahol az egyesület elnökét, Kokas Bálintot köszöntötték.

[slideshow_deploy id=’132709′]