Közzétette - Kategória - Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg-megye hírei, Vasmegyer

TWITTER BEJEGYZÉSEK

FACEBOOK VIDEÓK

INSTAGRAM KÉPEK

FACEBOOK OLDAL

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

Rövid időn belül elfogták a vasmegyeri ámokfutót megyénkben

Rövid időn belül elfogták a vasmegyeri ámokfutót megyénkben

Vasmegyer – A kemecsei rendőrök a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse rablás, súlyos testi sértés és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves vasmegyeri férfi ellen.

A gyanúsított 2017. augusztus 18-án bement egy 60 éves vasmegyeri férfi házába és arra szólította fel, hogy adjon neki pénzt. A sértett erre nem volt hajlandó, ezért egy kést szorított a torkához, majd bántalmazni kezdte. A középkorú férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a földre esett és eszméletét vesztette.

A gyanúsított ezután átkutatta a házat, egy kést, valamint egy táskából készpénzt vett magához, és elmenekült a helyszínről.

Rövid idővel később Vasmegyer belterületén, az úttest közepén a megszerzett késsel hadonászva közlekedett, melynek során szóváltásba keveredett egy 28 éves helyi férfivel, aki nem tudott mellette elhaladni gépjárművel. A gyanúsított fenyegetően lépett fel vele szemben és továbbra is hadonászott a késsel, melyet a 28 éves férfi elvett tőle.

Néhány órával később a gyanúsított a kés visszaszerzése érdekében megjelent a lakóháza előtt, ahol az otthon tartózkodó édesapját egy asztallábbal a kezében fenyegette meg.

A történtekről a sértettek csak másnap tettek bejelentést a rendőrségre.

A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatják.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?