Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Tarpa, Vezér cikkek

Rövid időn belül elfogták a megfutamodott tarpai betőröt a vásárosnaményi rendőrök


betoro

Tarpa – A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást J. Sándor 21 éves tarpai lakos ellen. A lezárt nyomozás adatai szerint a férfi 2018. március 13-án 21 óra 30 perc körül egy tarpai ingatlan kisajtó zárját a kapuoszlopra felhelyezett kulccsal kinyitotta, majd az ingatlan udvarán lévő élelmiszerbolt hátsó bejárati ajtaján megkísérelt bemenni az épületbe, melynek kilincsét többször lenyitotta. Az ingatlan tulajdonosa a mozgást észrevette, majd a lakóház szobaablakán keresztül kikiabált, így az elkövető elmenekült a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően az ingatlan udvarára felszerelt térfigyelőkamera felvételei alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest. A rendőrkapitányságra előállított 21 éves férfit lopás kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A rendőrség a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Vásárosnaményi Járási Ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük