rendőrség 1f

Ópályi – A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves ópályi, egy 16 éves nyírparasznyai és egy 17 éves újszászi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2016. január 8-án egy ópályi boltba kíséreltek meg betörni, azonban az üzletben kiépített riasztó rendszer bejelzett, ezért értékek nélkül elmenekültek a helyszínről.

A bolt tulajdonosa csak másnap nyitáskor vette észre, hogy az ajtó zárját ismeretlenek megrongálták, melyet követően azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A mátészalkai rendőrök helyszíni nyomokat rögzítettek és széleskörű adatgyűjtést végeztek, melyet követően a feltételezett tetteseket néhány órán belül azonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalok beismerő vallomást tettek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?