40 eve varos vasarosnameny

Rendőrségi felhívás! Dohánybolt betörés miatt keresi a rendőrség!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya 15000-46/2016 bűnügyi számon lopás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében több dohánybolt betörés történt 2016. május és augusztus hónapok közötti időszakban. A nyomozás adati szerint a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható a képen látható Kovács János 32 éves érpataki lakos.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívót, valamint névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?