40 eve varos vasarosnameny

Vitka SE - Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (8)

Vitka – Újabb nehéz mérkőzésen van túl a Bereg szívének megyei harmadosztályában szereplő labdarúgó alakulata, a Vitka SE. A Beregiek ezúttal a Rétköz csoport tabellájának középmezőnyben helyet foglaló oszlopos tagjához, Gégény csapatához látogatott. A 23. fordulóban lebonyolításra kerülő sporteseményen küzdelmes és hajtós mérkőzésen próbálta megszerezni a három pontot. A korán vezetést szerző Vitkaiak mindent megtettek a nemes helytállás érdekében, de a hazaiak két szép kontratámadást követően először kiegyenlítettek, majd maguk javára fordították a mérkőzést.

gegeny - vitka megyei III. bajnoki labdarugo merkozes (1)gegeny - vitka megyei III. bajnoki labdarugo merkozes (3)gegeny - vitka megyei III. bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?