40 eve varos vasarosnameny

Piloxing bemutató Zoárd-napi Sokadalom Vásárosnamény

[srizonfbalbum id=249]

Vásárosnamény – A sport jegyében zajló Zoárd-napi Sokadalom utolsó napján egy új, forradalmi zsírégető edzésforma is bemutatásra került, ahol a boksz, pilates és tánc keveredett egy bemutatón belül. A vásárosnaményi hölgyek az egyik legújabb amerikai fitnesz trendet mutatták be a sokadalom nagy színpadán, mely  szakértők szerint az egyik leghatékonyabb alakformáló és zsírégető edzésformaAz előadás során a három mozgásformából összeálló műsor nemcsak remekül kiegészítette egymást, de összeadódva különösen hatékony programot jelentett mint a nézőknek, mind padig a közeljövőben mozogni vágyóknak.

A Fábián Judit és tanítványai által készített bemutatón a látáványos boksz mozdulatok nemcsak az állóképességet fejlesztik, hanem formálják a kar-, illetve a combizmokat, ugyanakkor természetesen égetik a zsírt és a kardiovaszkuláris rendszerünkre is jótékony hatással vannak. A pilates blokkok biztosítják, hogy ne csak a megfelelő kalória felhasználás történjen meg, de a gerincet, és ezáltal az egész testünket stabilizáló mélyizmok is munkába lépjenek. Az előadás harmadik blokkjában található táncos mozdulatok pedig az erőgyakorlatokkal megdolgoztatott izmokat kellemesen ellazítják. A közös tánc és mozgás a közönség szerves részével történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?