Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Megyei és hazai sport hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Pazar hangulatban nagy beregi skalp! Óriási csatában verte a naményi öregfiúk a címvédő favoritot


Folytatta hosszú hetek óta tartó, gólgazdag győzelmi szériáját a Vásárosnaményi Öregfiúk SE, ahol ezúttal egy igazi skalpot sikerült begyűjtenie.

Újabb nehéz mérkőzés várt a Bereg szívének, rutinos labdarúgóiból verbuválódott együttesére, hiszen a közel egy éve veretlen, valamint egyben címvédő Tuszár Öregfiúk SE csapatát látta vendégül hazai pályán. A pazar hangulatban és nagy iramban kezdődő mérkőzésen,  mindkét együttes számos helyzetet dolgozott ki, melyből végül a vendégeknek hármat, míg a hazaiaknak egyet sikerült abszolválniuk, így a félidő végén két gólos előnnyel birtokában vonulhatott öltözőbe a címvédő vendég csapat. A fordulást követően a Beregiek emberfeletti teljesítményt nyújtva, öt góllal köszöntek be a vendégek hálójába, hatalmas bravúrral megfordítva a mérkőzés állását. A hajrában ugyan minden erejüket latba vetették a Tuzsériak, hogy megfordítsák a mérkőzést, de a hazaiak remek védekezésének, valamint a kiemelkedő kapusteljesítményeknek hála sikerült megőrizniük, ezzel pedig otthon tartani a vásárosnaményi három pontot. A beregi alakulat ezzel a hatalmas győzelmével fellépett az tabella második helyére.

Vásárosnamény Öregfiúk SE – Tuzsér Öregfiúk SE 6 – 5 ( 1 – 3)

Molnár S. – Böszörményi J., Géci I., Balogh A., Szűcs L. – Bancsi G., Varga J., Deák Z., Szender A. – Varga S. – Popovics P.
Csere: Matzon P., Fábián F.
Gól: Szender A., Deák Z. 2, Bancsi G., Popovics P., Varga J.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük