40 eve varos vasarosnameny

Vitka SE - Tuzser SE bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény-Vitka – Nehéz mérkőzés várt a beregi Vitka SE alakulatára, akik a Megye III. osztály soron következő fordulójában a végső győzelemre is esélyes, Tuzsér csapatához látogattak vendégjátékra. A Vitkaiak, a jó erőkből álló Tuzsériek ellen hiába játszottak szervezetten, a két csapat közti osztálykülönbség már az első félidőben kiütközött. A lefújást követően így sima hazai győzelemmel zárult a találkozó.

Tuzser se - Vitka se bajboki labdarugo merkozes (5)Tuzser se - Vitka se bajboki labdarugo merkozes (4)Tuzser se - Vitka se bajboki labdarugo merkozes (3)Tuzser se - Vitka se bajboki labdarugo merkozes (1)Tuzser se - Vitka se bajboki labdarugo merkozes (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?