Közzétette - Kategória - Megyei és hazai sport hírek, Megyei- és térségi programajánló, Nyírség, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Ötödik alkalommal rendezik meg a Decathlon Élménypróbát megyénkben

Június 26-án ismét lesz Decathlon Élménypróba, melyre már lehet jelentkezni. Az akadálypályát ezúttal is a Sóstói erdőben alakítják ki. Több mint húsz izgalmas feladat várja majd a nevezőket.

– Fontos most is hangsúlyozni, hogy ez nem verseny. Mindenki annyi idő alatt teljesíti az 5 km-t és a 23 akadályt, amennyi alatt szeretné. A lényeg az, hogy mindenki jól érezze magát. Budapestről, Győrből, Pécsről is jelezték részvételi szándékukat, aminek nagyon örülünk – mondta Pokrovenszki Gergely főszervező.

Az esemény jó közösségépítő program is, melyen nem az eredmény a fontos, hanem a mozgás népszerűsítése. Ezért minden célba érkező ajándékot kap, a tombolasorsolás során pedig további nyeremények találnak gazdára.

 Büszkék vagyunk arra, hogy már ötödik éve támogathatjuk az eseményt. Részünkről ez részben társadalmi szerepvállalás is, de természetesen szeretnénk a cégünket is bemutatni a sportolóknak – mondta Mucsi Gergely a Decathlon nyíregyházi áruházvezetője.

A rajt ezúttal is az Erdei Tornapályánál lesz, ahol számos kiegészítő program is várja a résztvevőket. Előnevezésre június 22-ig van lehetőség, de a helyszínen is lehet majd nevezni. Az első rajt 10 órától lesz.